Home > Nieuws

Nieuws

Zùsto is het nieuwe zoet

Zùsto is een nieuwe, unieke suikervervanger waar professionals laaiend enthousiast over zijn! Eindelijk hebben zij een suikervervanger gevonden met maar liefst viermaal minder calorieën dan suiker, welke gemakkelijk te verwerken is én geen smaakverschillen met zich meebrengt. Het is een één op één suikervervanger, dus 100g suiker = 100g Zùsto. Bestaande recepturen hoeven dus niet aangepast te worden! Ook heeft Zùsto dezelfde smaak, hetzelfde mondgevoel én dezelfde crunch als suiker.

» lees meer

Nieuw! Single Origin Brazil

Reis met ons af naar Brazilië

Callebaut®’s Brazil Single Origin Chocolade.
Ontdek de nieuwe smaakcombinaties met deze bijzondere chocolade.

• Callebaut presenteert haar nieuwe “Brazil” Single Origine Chocolade
• De rijke cacaohistorie van Brazilië dateert van 1746
• Maak kennis met prachtige smaakcombinaties met tropisch fruit, koffie, etc.

Niet alleen voetbal maakt furore in Brazilië. Het land bouwt al jaren aan haar reputatie als het land van de verfijnde cacaosmaak. Callebaut® heeft een aantal plantages geselecteerd in het tropisch woud van Bahia, waar zeer bijzondere bonen worden geteeld. Met deze cacaobonen heeft Callebaut® een aromatische couverture chocolade ontwikkeld, ideaal voor chefs om te combineren met speciale smaken.

» lees meer

Finest Belgian Hot Chocolate

STIR & ENJOY REAL HOT CHOCOLATE

Laat uw klanten genieten van een nieuw chocoladeritueel
Met Callebaut Finest Belgian Hot Chocolate genieten uw klanten van de smaak van échte Belgische chocolade & het rijke mondgevoel van pure cacaoboter. Een moment dat geen enkele chocoladedrank kan evenaren.

» lees meer