Home > Recepten > Gebak en taarten > Chocolade Frambozen bavarois

Chocolade Frambozen bavarois

Ingrediënten Bereiding

1000 g opgeklopte slagroom
200 g fond neutral
250 g water
120 g chocolette
Frambozen flip
Witte bloesem
Schildje ‘Herfstblaadje’
Physalis


 

Klop de slagroom op. Los de fond op in het water en meng dit door de opgeklopte slagroom samen met de chocolette. Spuit dit in een mooi glas, decoreer het af met de frambozentopping en slagroom. Strooi er wat witte bloesem op, steek vervolgens het chocoladeschildje en de physalis in.

50 g gebroken en geroosterde hazelnoten Callebaut GNT
25 g cacaopoeder Callebaut CP
150 g bloemsuiker
2 eieren

Toevoegen en kort mengen.

Wegzetten in de koeling. 's Anderendaags ovalen uitsteken en bakken op 180°C.

Boodschappenlijstje


Inhoud: 5 kg

U dient zich aan te melden om producten te kunnen bestellen.


Inhoud: 3 kg

U dient zich aan te melden om producten te kunnen bestellen.


Inhoud: 1 kg

U dient zich aan te melden om producten te kunnen bestellen.

» Meer info