Home > Recepten > Gebak en taarten > Frambozen - Citroen taart

Frambozen - Citroen taart

Basisbeslag

Ingrediƫnten Bereiding

1000 gram half opgeklopte slagroom
200 gram fond neutraal
250 gram water

Los de fond neutraal op met het water en roer dit door de slagroom.

2 volledige eieren
375 ml melk
1 eetlepel sinaasappelschil


 

Maak een kilo basis aan met de frambozenpasta de overige massa met de citroen pasta.

Jaconde en decorbeslag

Ingrediƫnten Bereiding

160g boter

Meng de poedersuiker en bloem met eiwit (20C) door.
Voeg er de gesmolten boter en kleurstof doorheen.
Sjabloneer of breng het met een kornetje aan op siliconen matje of bakpapier.
Vries het even aan en bedek met joconde beslag.


 

600 gram eidooier
840 gram broyage(1/2 amandelpoeder1/2 suiker
140 gram patenbloem
75 gram boter
 

Meng de broyage en bloem, voeg de dooier toe en klop het op.
Meng het met de boter. Klop het eiwit met de casor tot een stevig schuim
en voeg toe aan het mengsel. Breng het dun aan over het decor beslag.
Bak het kort af op 220 C

Boodschappenlijstje


Inhoud: 5 kg

U dient zich aan te melden om producten te kunnen bestellen.


Inhoud: 1 kg

U dient zich aan te melden om producten te kunnen bestellen.


Inhoud: 1 kg

U dient zich aan te melden om producten te kunnen bestellen.

» Meer info