Home > Recepten > Gebak en taarten > Muffins met witte chocolade

Muffins met witte chocolade

Ingrediënten Bereiding

375g bloem
125g poedersuiker
150g Callebaut chocoladechunks - wit
10g gist in poedervorm
45g mengeling van havervlokken en amandelschavelingen
30g witte rozijnen

Meng alle droge ingrediënten.

2 volledige eieren
375 ml melk
1 eetlepel sinaasappelschil


 

Toevoegen en mengen.
 

160g boter

Toevoegen en kort mengen.

Vul de muffinvormen met dit mengsel (gebruik hiervoor een ijsschep). Dek af met een mengeling van amandelen, suiker en eiwit. Afbakken op 210°C gedurende 25 minuten (test: steek met een naald even in het midden van de muffin. De naald moet er droog uitkomen).


 

Boodschappenlijstje


Inhoud: 10 kg

U dient zich aan te melden om producten te kunnen bestellen.

» Meer info