Home > Recepten > Gebak en taarten > Cacao- en chocolade brood

Cacao- en chocolade brood

Ingredi├źnten Bereiding

500g water
3 volledige eieren
40g gist
100g suiker
125g Callebaut cacaopoeder
500g witte bloem
500g volkorenmeel, verrijkt met gluten
15g zout
100g boter

In de kneedmachine kneden (zonder de boter en de chocoladechunks): 1. 3 min. op 1.
2. De boter toevoegen.
3. 6 min. op 2.
Gedurende een half uur laten rijzen.

500g Callebaut chocoladechunks - donker

De chocoladechunks toevoegen. Erdoor scheppen en in stukken van 400g verdelen. Het deeg oprollen en in houten bakvormen bedekt met bakpapier doen. Gedurende 1 uur laten rijzen.

De bovenkant met opgeklopt ei bestrijken en een insnijding maken. Gedurende 25 min. op 190-200┬░C bakken.

Boodschappenlijstje


Inhoud: 10 kg

U dient zich aan te melden om producten te kunnen bestellen.


Inhoud: 5 kg

U dient zich aan te melden om producten te kunnen bestellen.

» Meer info