Home > Recepten > Gebak en taarten > Frambozen taartje

Frambozen taartje

Chocoladezanddeeg (voor 25 stuks)

Ingrediënten Bereiding

250 g boter
400 g witte bloem
1 g zout
 

Mengen.

50 g gebroken en geroosterde hazelnoten Callebaut GNT
25 g cacaopoeder Callebaut CP
150 g bloemsuiker
2 eieren

Toevoegen en kort mengen.

Wegzetten in de koeling. 's Anderendaags ovalen uitsteken en bakken op 180°C.

Chocolademousse

Ingrediënten Bereiding

400 g siroop 30°B
100 g eieren
200 g eidooiers

Verwerken tot pâte à bombe.
 

500 g donkere chocolade Callebaut Finest Selection Kumabo (gesmolten)
900 g opgeklopte room

Een deel van de opgeklopte room met de chocolade mengen. Mengen met de pâte à bombe. De rest van de room toevoegen en voorzichtig ondermengen.
 

De mousse in een vorm schikken, invriezen, ontvormen en op het zanddeeg plaatsen. Afwerken met macarons, frambozen,...

Boodschappenlijstje


Inhoud: 1 kg

U dient zich aan te melden om producten te kunnen bestellen.

» Meer info